Copyright 2006 Janitorial butikken

Trægulve kan skabe en følelse af varme og elegance i et hjem eller forretning. Trægulve kan dog også være et mareridt for dit rengøringsfirma til at holde udkig godt. At vide hvad man skal gøre og hvornår man skal gøre det vil hjælpe dig med at holde trægulv i prime stand.

Før du begynder en vedligeholdelsesprogram på et trægulv er det en god idé at stille spørgsmål om baggrunden for ordet (finish anvendes, når det var sidst slebet, etc.). Hvis disse oplysninger ikke er tilgængelige, så du bliver nødt til at vurdere gulvet for at bestemme tilstanden af gulvet. Nogle principielle bemærkninger af træ og finish hjælper med at afgøre, hvilken type af rengøring eller lakering er nødvendig.

Begynder ved at vurdere betingelsen af træ. Hvis gulvet har omfattende skade, forkvaklet bestyrelser og en masse slid, kan hele gulvet skal udskiftes. Men det er det værste tænkelige scenario. Inspicér hele gulvet, herunder kanterne, og se efter forskelle i niveauet for sal. Følgende er kategorier, du kan tildeles på gulvet:

A. generelt meget god stand. Hårdttræ gulv ser godt ud eller kan endda være nye. Ordet kan netop savn en god rengøring for at få sin glans tilbage.

B. lille scuffed. Gulvet er i nogenlunde god stand, dog har et par skrammer og ridser, især i områder med høj trafik.

C. tunge slid. Gulvet har en hel del ridser, skrammer og buler og ser slidte steder. Det kan endda have et par ekspansion revner.

D. warped udseende. Bestyrelser i gulvet har nogle mindre vridning, ujævn bestyrelser, og mange ridser og skrammer.

Næste beslutte tilstand af finish. Tilstanden af finish kan være relateret til tilstand af træ. For eksempel hvis der er dybe nedskæringer, ridser eller chips i slut de kan gå gennem finish og ind i skoven, selv. Kig på målstregen beslutte, hvilke kategorier gælder:

A. gulvet har en finish, men det ser beskidt. Gulvet skal højst sandsynligt bare en god rengøring for at komme tilbage den blanke glans.

B. Udfør har lys ridser, dings og chips og er slidt (eller er kedelig) i områder med tung trafik.

C. finish er tilhugget i mange steder. Selvom ordet absolut har en finish, er der lette skrammer, ridser og dings hele finish.

D. finish er slidt. Der er ringe eller ingen finish på gulvet. Finish kan synes at have dybe gouges fra at trække møbler på tværs af det.

E. ingen finish. Finish er gået eller tilhugget og har en dårlig udseende.

Hvis træet og finish er i godt eller rimelig god stand, er en god rengøring, og starter en rutinemæssig vedligeholdelsesprogram det næste skridt. Hvis træ (kategori C, D eller E) eller finish (C, D eller E) er i dårlig form, skal du muligvis gøre mere forskning eller konsultere en professionel på den bedste måde at gå videre.

Korrekt opretholdelse af trægulve er vigtigt at holde dem ser godt ud og forlænge deres levetid. Det er yderst vigtigt at fjerne alle snavset, faldt mad, grus og andre rester, der kan ende op på og malet til trægulve. Snavs, der ikke fjernes hurtigt kan være “kamufleret” i mønster eller farve af træ gør det ikke kun vanskeligt at se, men nemt at ignorere. Der er flere værktøjer, som du kan bruge til at fjerne snavs:

1. koste-Sørg for at bruge en kost, der “eksploderede” ender, som kan feje støv og fint grus.

2. tomrum – enhver form undtagen en oprejst vakuum med en tæppebanker bar og pensler. Disse kan forårsage skader på gulvet.

3. støv moppe. Støv gulvvask og støvsugning er de mest effektive metoder til at fjerne snavs fra gulve. Hvis bruger en støv moppe, købe en høj kvalitet moppe med et 18 tommer hoved. Behandle mop med en støv mop behandling, så det griber snavs og ikke bare skubbe den.

Fejning, støvsugning eller støv opsamlingsoverførsel regelmæssigt er fantastisk til at slippe af med snavs, men du vil stadig nødt til at rengøre gulvet. Den bedste metode til at bruge er til mop gulvet. Bruge en neutral renere (pH 7), der er beregnet til brug på trægulve og følge produktets retninger. Følgende er et par tips, der vil bidrage til at beskytte alle trægulve, at du pleje til:

God måtter er den bedste måde at holde skadelige jord og grus fra at komme ind på og jorden i gulvet. Måtter på den udvendige forstuen vil bidrage til at fjerne nogle jorder. Sørg for enhver mat(s) anvendes inde (og på gulvet) er en god kvalitet tæppe, der ikke har en gummibelægning. Blødgørere anvendes på nogle tæpper kan “overføre” eller flytte fra tæppet og til finish af trægulvet.

Høje hæle kan forårsage permanente skader på trægulve. Spikes på hælene kan oprette smilehuller i trægulve. I en virksomhed kan det ikke være muligt at holde høje hæle ud af trægulve, men hvis du rengøring en bolig gulv, kan du lade boligejer kender problemerne med høje hæle.

Trække møbler hen over gulvet. Dette kan forårsage ridser og buler i gulvet. Når som helst møbler skal flyttes det bør løftet og båret. Møbler ben skal være i god form. En løs ben på en stol kan grave i gulvets finish når som helst nogen sidder i stolen.

Udslip (mad, rengøringsmidler, alkohol, olier) kan beskadige finish og træ. Rydde op spild hurtigst muligt.

Lyse sollys kan blegemiddel, mørkere eller tørre ud træ. Det kan være nødvendigt at dække vinduer med gardiner eller persienner til at holde de ultraviolette stråler ud i skoven.

Skrappe rengøringsmidler kan beskadige et gulv finish. Når rengøring gulve bruger et neutralt rengøringsmiddel, der er designet til brug på træ gulve. En smuk søger hårdttræ gulv vil blive bemærket. At holde gulvene korrekt vedligeholdelse vil holde gulvet ser skinnende, dine kunder glade, og din kontante flyder!