Grundlæggende
Jeg ved, de fleste af jer ved om konkurs, for dem af jer, der ikke gør det, her er nogle grundlæggende. Generelt, filing konkurs kan folk, der har økonomiske vanskeligheder at udslette deres gæld, som kan give dem en ny finansiel start. Der er flere arrangementer, der kan finde sted at tvinge folk til at tage vej af indgive konkursbegæring. Nogle hændelser kan omfatte skilsmisse, arbejdsløshed, retssager, tvangsauktioner og kreditkort gæld.
Konkurs tjener to hovedformål. Det giver kreditorerne en rimelig andel af de penge, som skyldneren har råd til at betale tilbage og det giver debitorerne en frisk start. Der er to måder hvorpå konkurs kan give for betalinger til kreditorer og decharge for debitorer: kapitel 7 og kapitel 13.
Kapitel 7
Under dette kapitel, er alle usikrede gæld udslettet. Disse fordringer omfatter kreditkort regninger, medicinske og juridiske gebyrer, utility regninger og vitaminmangel saldi. Skyldnere kan miste visse egenskaber som domstolene kan sælge og betale udbytte til kreditorerne. Der er nogle fordringer, som ikke kan udtømmes gennem denne proces. Disse fordringer omfatter underholdsbidrag, børnebidrag, nogle studerende lån, de fleste skatter og gæld som følge af bedrageri, tyveri, gæld og bøder.
Kapitel 13
Dette kapitel er designet til folk med regelmæssig indkomst, der ønsker at betale deres gæld, men er i stand til at gøre dette. Formålet med dette kapitel er at hjælpe mennesker, under Rettens tilsyn, at udarbejde en plan for tilbagebetaling med deres kreditorer, hvor kreditorerne er tilbagebetalt under en længere periode.
Kreditkort henvendelser
Ifølge en artikel for nylig offentliggjort i The New York Times af Timothy Egan, er der en kvinde, der er en sygeplejerske og en enlig mor til to. Hun indgav konkursbegæring før konkurs misbrug forebyggelse og Consumer Protection Act 2005 på grund af sin dårlige brug af kreditkort efter sin kræft kirurgi. Så snart hun gemt, begyndte hun at få to til tre forhåndsgodkendt kreditkort i mail dagligt. Nu spørge dig selv, hvorfor skulle banker og kreditkortselskaber ønsker at tiltrække forbrugere, der har problemer med at betale deres gæld? Bankfolk sige, det giver dem en perfekt mulighed for at genopbygge deres kredit. På den anden side holder det også forbrugerne i en gentagen infernalske spiral af gæld. Banker kender allerede risikoen for hverve for nylig konkurs forbrugerne med en ren tavle. Det er derfor, de tilbyder dem ekstremt høje renter og endda kræver et kontant depositum på kortet. Dette er grunden til disse forbrugere er et attraktivt marked for kredit långivere.
Ifølge en artikel offentliggjort i The Washington Post af Caroline E. Mayer, der er en endnu-til-være-frigivet undersøgelse af 356 skyldnere, der gemt kapitel 7 konkurs i 2001, 96 procent rapporterede, at de modtagne tilbud for kreditkort, billån, boliglån og andre kredit året efter deres gæld blev hjemsendt. Halvdelen af 96 procent modtaget mindst ti henvendelser om måneden.
Nye krav
Fra oktober 17, 2005, den nye lov også kendt som konkurs misbrug forebyggelse og Consumer Protection Act fra 2005 gør det meget vanskeligere for forbrugerne at indgive konkursbegæring. Denne nye lov mandater tilmelding i en kredit rådgivning session før konkurs kan indgives. Mennesker har også til at udfylde en økonomisk forvaltning seminar før konkurs er fuldført. Det pensum, som forbrugerne bør lære på disse seminarer er budget udvikling, penge forvaltning, du bruger kredit klogt og forbrugeroplysning. De fleste af disse klasser vil have et gebyr. En anden vigtig ændring er “means test.” Ifølge en artikel skrevet af David A. Skeel Jr. på Bankrate.com, er betyder test et forsøg på at tvinge flere skyldnere til at vælge kapitel 13. I øjeblikket omkring Vælg 70 procent kapitel 7. Personer med gæld, som er i stand til at tilbagebetale enten $10.000 eller 25 procent af hvad de skylder til almindelige kreditorer, alt efter hvad der er mindre, ville være forbudt fra indgivelsen kapitel 7. Hvis en skyldner har midler til at tilbagebetale en betydelig del af hans eller hendes forpligtelser inden for de næste fem år, går ræsonnementet, han eller hun bør være forpligtet til at gøre dette. Hovedeffekten af middel test er at hæve de omkostninger og bureaukrati af konkurs.
Derudover vil et par kredit rådgivning agenturer hen over kravene for kredit rådgivning. “Vi ønsker at gå det ekstra skridt ved at tilbyde gratis uddannelses-seminarer, en finansielle færdigheder program og løbende undervisningsmateriale,” siger Jason Athas, Manager for særlige programmer på gæld Management Credit Counseling Corp (DMCC). “Vi ønsker vores kunder og potentielle kunder til at forstå deres fejl og lære at bo ud af gælden i fremtiden.” Du kan finde flere oplysninger om fordelene ved DMCC tilbyder på dmcccorp.org.
Konklusion
De fleste eksperter advarer imod at indgive konkursbegæring og anbefale at finde alternative måder at afbetale gæld. Forbrugerne bør prøve at afdrage deres gæld gennem en tilbagebetaling program før du vælger konkurs. Disse typer af programmer vil undervise forbrugerne nødvendigheden af at reducere udgifter og spare penge.
Copyright 2006 gæld Management kredit rådgivning Corp.