Så du benyttede sig af en af disse kredit reparation kreditkort med højere renter til at hjælpe dig reparere din kredit?
Eller måske du gik glip af en betaling eller to et stykke tid tilbage og er nu belemret med en temmelig stor balance på en høj rente kreditkort. Måske det var din første kreditkort, og du stadig betaler rente tilbydes til dem, med ingen status kredit. Uanset hvad årsagen, har du et kreditkort balance som du betaler rente højere end gennemsnittet, og du vil gerne skære de månedlige ydelser. Velkommen til en verden af balance overførsel kreditkort.
Balance overførsel kreditkort er kreditkort, der tilbyder en speciel rente på konti overføres fra et andet kreditkort. Væsentlige, når du drage fordel af balance overførsel kreditkort, du er lån penge på din nye kreditkort til at betale saldoen på din gamle (højere renter) kreditkort, derefter tilbagebetale det nye kreditkortselskab til en lavere rente. 0% balance overførsel priser har været en populær incitament for kreditkortselskaber til at tiltrække virksomheder for de sidste mange år.
Sidst, men har mange kreditkortselskaber fundet, at tilbyde 0% balance overførsel er en taber proposition for dem som gæster spille kreditkort shuffle, flytter deres konto saldi fra ét kort til en anden når 0% rente slutter. For at bekæmpe denne praksis, får kreditkortselskaber mere kreative med deres balance overførsel kreditkort. Det er derfor det er vigtigt at sammenligne balance overførsel kreditkort for at være sikker på, at du får de bedste mulige tilbud- eller i det mindste en, der rent faktisk vil spare dig penge i det lange løb.
Her er nogle ting at se til, når man sammenligner balance overførsel kreditkort:
Hvor længe den indledende balance transfer rate sidst?
0% balance overførsel rente er normalt et indledende hastighed. Så længe du betale det hele balance inden for den indledende periode – sædvanligvis seks til ni måneder – du betaler ingen interesse overhovedet om beløbet, har du overført.
Hvor meget er balance overførslen gebyr?
Der er ofte et gebyr for at overføre din saldo fra ét kort til en anden. Sørg for at medtage dette gebyr i dine omkostninger, når du sammenligner balance overførsel kreditkort.
Hvad er renten efter den indledende periode slutter?
Den indledende sats vil ende i sidste ende. Hvor meget vil du betale i renter efter det ender? Der gælder for hele saldoen, eller bare beløbet tilbage på din overførte balance?
Er der andre begrænsninger?
De nyere balance overførsel kreditkort andre incitamenter end 0% rente på dine overførte balance, eller kan omfatte begrænsninger på hvor længe balancen skal forblive på kortet. Mange af de nye balance overførsel kreditkort tilbyder en gratis andet år interesse, eller en måneds gratis betaling i stedet for en 0% transfersum som en måde at komme omkring kreditkort balance shufflers. Når du sammenligner balance overførsel kreditkort, være sikker på at gøre et notat af eventuelle restriktioner for balancen transfer tilbud.
Så du kan se, det er vigtigt at sammenligne balance overførsel kreditkort for at tjekke de bedste tilbud. På www.moneyeverything.com/cards finder du alle nyeste ingen renter balance overførsel kreditkort, sammen med detaljer så at du kan sammenligne balance overførsel kreditkort for at være sikker på du får en aftale, der vil spare dig penge.